Unna dig hudvård och ljuvliga dofter

Vi är många som har hittat våra egna, speciella skönhetsknep; de som fungerar extra bra just för oss och vår hudtyp. Men eftersom både kroppen och huden förändras med åren är det viktigt att se över våra hudvårdsrutiner och andra hälsosamma vanor för att eventuellt uppdatera dem då och då. Det är viktigt inte minst när det kommer till huden i ansiktet, men även våra parfymval kan behöva ses över med jämna mellanrum.

Håll dig ung i åldrandet

Fysisk aktivitet är något av det bästa du kan göra för att hålla både kropp och knopp unga; träning har en enormt positiv inverkan på dina inre organ men även huden ser klarare och fräschare ut. Att röra på dig är som att lägga basen för ett hälsosamt liv då det påverkar så många plan av din tillvaro. Oavsett om du tränar eller ej så kommer kroppen gå igenom en mängd förändringar, och det allra bästa utöver träningen är att acceptera och omfamna åldrandet. Är du som de flesta andra kan det dock kännas bra att hjälpa till exempel huden på traven. För den tunna huden under ögonen är Verso super eye serum en dunderkur som hjälper dig att se piggare ut då den minskar ålderstecknen. Med reducerade linjer och rynkor blir din blick klarare och din utstrålning yngre men med bibehållen elegans. Matcha med en parfym som reflekterar din personlighet och ålder på ett positivt och härligt sätt. Poppiga söta parfymtoner passar oftare på yngre kvinnor medan det finns mängder av fantastiska dofter för något äldre kvinnor, med mer djup utan att för delen bli tunga. Våga prova vilka dofttoner som passar just dig, och hur de reagerar med din hud.

Bjud in livet

Det är en ynnest att bli äldre och få uppleva livet genom en mängd erfarenheter och lärdomar. Våga bli äldre – idag innebär det inte att bli gammal och grå utan snarare att utnyttja all glädje och frihet som livet faktiskt erbjuder. Skapa den version av dig själv som du vill vara och var stolt över dig själv. Låt din stil och dina beslut visa upp vem du är och bygg upp din självkänsla genom att gå inåt och lär känna dig själv. Ta hand om din kropp, din själ, din hud och dofta mjukt och gott som kronan på verket.

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *